Over-NIBC-Direct.jpg

Over NIBC

Upload form

Wie is NIBC?

NIBC is een online spaarbank van Nederlandse origine die uitstekende spaarproducten biedt. Transparantie en gebruiksgemak zijn daarbij altijd het uitgangspunt. We doen niet mee aan tijdelijke instaprentes, maar we streven ernaar u simpelweg altijd een voordelige rente te bieden. Niet alleen als u een nieuwe klant bent, maar ook lang daarna. Iedereen krijgt dezelfde sterke rente, dat is toch gewoon eerlijker?

Meer weten over onze geschiedenis en achtergrond?

Wat vinden klanten van NIBC?

8,1 / 10

223 reviews van klanten

Avatar

“Ik ben een tevreden nieuwe klant, natuurlijk mag de rente hoger, dat komt wel.”

Jan

Avatar

“Ben een tevreden klant. Online banking werkt vlot.”

MJD

Avatar

“Perfect !”

Michel

Avatar

“Alles werkt vlot. Voor online banking nog geen hulp nodig gehad.”

Willy

Onze mensen

Elke dag geven onze mensen het beste van zichzelf om u een super service te geven. We stellen ze aan u voor.

Daphne.jpg

Daphné

Customer Care

Met veel plezier help ik onze klanten verder bij het beheer van hun spaarrekeningen en geef ik advies over hun spaargeld. Ik blijf luisteren naar de klant en blijf in elke situatie geduldig. Het is fijn om in zo'n dynamisch en autonoom team te werken. Als u tevreden bent, dan ben ik dat ook.

info@nibc.be
Fauve.jpg

Fauve

Customer care

Als medewerker van de klantendienst, zorg ik ervoor dat uw vragen zo goed mogelijk beantwoord worden. Dit kan zowel per telefoon als per e-mail. Ken ik niet meteen het antwoord op uw vraag, dan zorg ik ervoor dat dit bij de juiste dienst terecht komt en volg ik dit met plezier voor u op!

info@nibc.be
Olivier.jpg

Olivier

Customer care

Uw tegenrekening wijzigen? Uw gebruikersnaam vergeten? Een nieuwe spaarrekening openen? Wanneer u ons belt of e-mailt, is de kans groot dat u mij aan de lijn krijgt of een reactie op uw e-mail van mij ontvangt. Samen met mijn collega’s ben ik dan ook uw eerste aanspreekpunt om u verder te helpen. Mijn doel is om u snel, vriendelijk, efficiënt én goed verder te helpen. Wie weet spreken we elkaar snel?

info@nibc.be
Perrine.png

Perrine

Customer care

Wanneer u ons belt of e-mailt, is de kans groot dat u mij aan de lijn krijgt of een reactie op uw e-mail van mij ontvangt. Samen met mijn collega’s ben ik dan ook uw eerste aanspreekpunt om u verder te helpen.

info@nibc.be
Alain.jpg

Alain Dargent

Business support

Wanneer u ons een vraag stelt waar we u niet meteen een pasklaar antwoord op kunnen geven, komt uw vraag steeds bij mij terecht. Samen met mijn collega’s zoek ik een antwoord op die vraag, waarbij het van belang is dat u dat antwoord zo snel mogelijk krijgt en bovendien volledig en correct is.

alain.dargent@nibc.com
Ann.jpg

Ann Merckx

Hoofd NIBC België

Als hoofd van NIBC zorg ik er voor dat u beroep kan doen op een gedreven team van experts: hoe goed wordt u geholpen door onze service medewerkers? Vindt u uw weg op onze website en in de beveiligde bankomgeving? Bent u in het algemeen tevreden over NIBC? Het team aansporen om antwoorden en oplossingen te vinden, zodat u als klant de best mogelijke spaarervaring heeft - dat is mijn doel.

ann.merckx@nibc.com
Katrien.jpg

Katrien Van den Acker

Online marketeer

Een online spaarbank die geen website heeft, wat een idee. Mijn taak bestaat erin om te zorgen dat de website van NIBC aan uw behoeften en wensen voldoet, dat de informatie helder en correct is, en dat u uw weg snel en gemakkelijk vindt naar uw doel. Uw gebruikservaring staat bij ons op nummer 1.

katrien.van.den.acker@nibc.com
Hilde.jpg

Hilde Verzele

Office manager, Proces en Procedures manager

Het administratief en organisatorisch reilen en zeilen bij NIBC in perfecte banen leiden zodat mijn collega’s zich volledig op u kunnen richten om u een aangename en feilloze klantervaring te bieden: daarvoor zorg ik. Daarnaast ontferm ik mij over het in kaart brengen van de processen en bekijk ik waar en hoe we deze kunnen optimaliseren. Met telkens één doel voor ogen: onze klanten een goede ervaring bieden.

hilde.verzele@nibc.com
Nathalie.jpg

Nathalie Vervenne

Financieel en administratief directeur, HR manager

Mijn taak bestaat erin om het financiële beleid van NIBC op lange termijn vast te leggen en in goede banen te leiden. Hoe zit het met de geldstroom van onze bank? Kunnen procedures en processen efficiënter en beter? En worden de regels die de toezichthouder oplegt, nageleefd en correct toegepast? Een langetermijnvisie is voor mij heel belangrijk, want een bank die financieel gezond is, is als klant in uw belang. Ook het HR-beleid van NIBC ligt in mijn handen. Ik waak over de naleving van de procedures voor het personeel en de administratie, maar ook over het welzijn van mijn collega’s. Werknemers die zich goed in hun vel voelen en zich volledig kunnen vinden in hun baan, werkt ook voor mij heel motiverend.

nathalie.vervenne@nibc.com

Langskomen op kantoor in Brussel?

Heeft u een vraag of een probleem dat u liever in persoon bespreekt? Dan bent u op afspraak welkom op ons kantoor in Brussel - tijdens onze kantoren, op dinsdag of vrijdag.

Stuur een e-mail naar info@nibc.be om een afspraak in te plannen.

Heeft u een vraag voor ons? We bellen u graag op een ogenblik dat het u uitkomt.

Maak een afspraak